E periculos …

olives-886880_1280

E periculos să mănânci măsline cu furculița și cuțitul pentru că nu știi niciodată cine te privește. Dacă ești în public. Și ar putea crede că vrei să faci pe interesantul ; și ar avea și dreptate pentru că – de fapt – uneori tu chiar vrei să faci asta :-)

Dacă nu ești în public e chiar și mai periculos, adică de ce ai mânca măsline cu furculița și cuțitul atunci când nu te vede nimeni ? Ca să faci pe interesantul ?! Sau doar pentru că – patetic cum ești – ai vrea măcar să ai senzația că ești în genul de loc în care, eticheta este atât de strictă încât, până și o biată măslină trebuie tăiată elegant cu cuțitul și transportată delicat către gură, cu furculița.

Habar n-am dacă este periculos să faci asta ! Să mănânci măsline cu furculița și cuțitul, zic. Dar este peri-culos al naibii să fii atât de singur încât să ajungi să analizezi normalitatea asta și să îi pui și note :-)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>